perjantai 6. syyskuuta 2013

Projekti Kapteeni alkakoon

Meen nyt viikollopuks Iittalaa iskälle joten voin vihdoinki alottaa ton Kapun projektin et ny korotetaan sitä kolmella tuumalla ja sit ihmetellään et mitäs seuraavaks :)

Mua alkaa kyl pikkuhiljaa tympii tää keskustassa asumine et haluisin oikeesti muuttaa pois jonnekki sivummalle koska tääl ei oo nii kiva asua kummiska mitä ihmiset kuvittelee..

Ärsyttää nimittäi just nää örveltäjät jokka ryyppää tuol ja sekoilee ympäriinsä, ku tuntuu et nuoriso ei nykyää muuten osaa hauskaa pitää, ni si se näyttää vaa aika säälittävält ku niit kattoo ku ne kuseksii tuo ympäri katuja ja toisten pihoissa.
Sit se et jos ollaa just kortti saatu ni mennäämpä tonne parkkiksille kumia polttamaa ja autoo muutenki huudattamaa ni kiva olla koneel vähä et =) vittu voitteko lopettaa.
Mitä jos mä meen niitte talon etee aamukuudelta kumia polttaa ja autoo huudattaa ja popittamaa musiikkii täysil ja si vetelen rundii ees taas siinä.
Ku tuntuu et porukka ei aina iha ymmärrä et täällä keskustassakin ihmisiä asuu, et ei tää oo vaa täynnä jotai vitun kauppoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti