maanantai 29. heinäkuuta 2013

I Am The Wolverine!

No en sentään.
...tai kuka tietää.
Mutta siis kävin kattomassa tuoon Wolverine leffan eilen ystäväni, ystäväni äidin kanssa ja yhen kaverin kanssa... ja se oli aivan hirveetä.

Meinasin alkaa itkee yhes vaihees ku se oli niin ahdistava kun Loganille meinasi käydä köpelösti ni se oli aika hirveetä, kun sil on se parantumiskyky eikä se voi kuolla, mut sit niiku trailereistaki on nähty, ni se menettää sen parantumiskyvyn siinä leffas ni suretti pikkase ku en halunnu et se kuolee vaik tiesin ettei se kuole :D
Muuten leffa oli niin upee enkä osannu mitää tollasta oottaa huhhuh, hullut japsit.

Meil oli vaa Ninan kaa aika hupaisaa ku aina kommentoitii jotai pienimpii juttui joita varmaa muut ei huomannu mut esim se et tajusin jääneeni tuijottamaan Hugh Jackmanin persettä.
...On se aika herq peba.
Mutnii ni sit siin ku jäin sitä tuijottaa ni nojasin vaa Ninaa kohti ja kuiskasin että ''pjersjeeeh'' ja sit hihiteltii sitä varmaa viis minuuttia, koska Nina oli myös kattonu sitä persettä ja miettiny iha samaa asiaa mut se ei viittiny sitä mulle kuiskata ku se pelkäs et ois sanonu sen liian kovaan äänee xD

Ihan vaa tällee et toi pjersjeeh juttuki tuli siit ku Nina pelas skyrimii ja si sii oli se sellane latausjuttu ja sii oli si se Khajiit joka on kyykys ja se sit siin pyöri ja oli ollu sellane pitkä hiljane hetki ni tää idiootti huus iha täysil et PJERSJEEEEH!! ja sit se oli tosi hulvatonta menoa se :DD

Mul meni vaa hermot siihe saamarin farkkuun (Jeaniin siis mut me kutsutaan sitä sillä nimellä) ku se oli kuollu ja näi ja sit ku se aina välil sie näky ja oli vähä et JÄÄ TÄNNE KANSSANI<3 ja en muutenkaa siit oikee pitäny =)
Sit se et yks japsimuija vaa oli aina vähää välii sillee WHO'S JEAN? sit Logan oli vähä et >_> kaunis päivä tänään.

Yks aika legendaarisen oloinen kohta tuli sit ku joku japsi koitti Loganii tappaa, sit ku ei se ny tottakai kuollu siinä vaikka se tyylii veti Loganin kahtiaki jos oikein ymmärsin, ni se kysy et omg mikä hirviö sä oot, ni Logan oli vaa et >8( I AM WOLVERINE.

Ainii tost videost tuli mielee et ostin viime viikolla Deadpool pelin =)
Aina vuoronperään joko tukehdun nauruun tai raivoon kun menee hermot siihe et noit vihollisii tulee vaa enemmän ja enemmän ja niin edelleen.
Sit se et multa panokset loppuu ku oon vähä innokas ampumaa mut sit niit panoksii ei ookkaa missää lähellä ja mun on pakko juosta niitte idiootti vihollisten keskelle ja kaikki vaa ampuu mua vähä et fuk u. ja sit koitan hakata tyyppei tai teleportata piiloon vähä et u suk.


AAA ei liity mitenkää aiheeseen, mutta ostin myös tänään Sofi Oksasen kirjan Stalinin Lehmät! D:
Oon jo kauan halunnu jonku Oksasen kirjan ja vihdoinkin ostin :) Oon meinaa aika kiinnostunu Oksasen kirjoist ku oon lukenu henkilöstä kaikkee juttui ja nähny videoita ja tekstinäytteitä kuullut, joten vaikuttaa tosi mielenkiintoselta :)
:>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti